Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gratis bloemen : Kom in de Kas zaterdag 1 april (geen grapje)

Uitnodiging !

 

Zaterdag 1 april (geen grapje) van 10.00 uur tot 17.00 uur Kom in de Kas bij Chrysanten Kwekerij River Flowers BV, looproute start Toepadweg 37 en eindigt Toepadweg 43.

Komt allen, voor een lekker dagje uit op onze Kom in de Kas dag 2017. En : GRATIS koffie en/of wat fris en GRATIS REGENBOOGTULPEN of MINIZONNEBLOEMENZADEN pakket voor wie het Kom in de Kas Speurtocht spel volbrengt.

Voor de kinderen is er een SPRINGKUSSEN, spelen op TRACTOREN (motor uit) of QUAD, en er zijn interessante dingen te zien door een MICROSCOOP !

We zullen ook het OOGST proces LIVE laten zien. En natuurlijk kun je deze vers geoogste bloemen zelf kopen.

Naast het bekijken van ons bedrijf zal onder andere Alliance aanwezig zijn voor uitleg over de huidige stand der techniek van de (biologische) gewasbescherming, HAS den Bosch en MBO Geldermalsen zullen uitleg geven over hun (groene) opleidingen en Dingemans Bruchem zal tractoren laten zien. Onze stekleverancier Royal van Zanten laat mooie arrangementen zien en het PHTB zal informatie geven over het nieuwe aan te leggen rioleringsstelsel, speciaal voor en door de glastuinbouw in de Bommelerwaard. En last but not least : Happy Colors BV zal een aantal van haar producten laten zien én verkopen !

PARKEREN bij Transportbedrijf VOS, aan de Toepadweg op het industrieterrein De Ooijk in Zaltbommel. Fietsers kunnen op het erf van River Flowers BV, toepadweg 37, hun fiets stallen.